Pripraviť si rýchly a vyvážený obed je vďaka diéte KetoMix hračka. Stačí mať poruke zeleninu, ktorá je počas diéty povolená a konjakové cestoviny. My sme pre vás vyskúšali rýchly šalát s pečeným karfiolom a ryžou. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si chutný a rýchly obed alebo večeru. Od 1. fázy.
Rada! Věděli jste, že konjak je rostlina pocházející z Japonska a konzumuje se tam už po staletí? Je to skvělá potravina, která pomáhá při redukci váhy.
Čo budete potrebovať na 1 porciu:
- KetoMix konjakovú ryžu,
- karfiol 100 g,
- sušené paradajky 20 g,
- šalátové listy 50 g,
- rascu,
- avokádový alebo olivový olej,
- soľ, čierne korenie,
- koriander,
- ocot alebo citrónovú šťavu.
Postup:
Konjakovú ryžu prepláchnite vodou, aby ste odstránili typickú arómu. Karfiol pokrájajte na menšie ružičky, pokvapkajte olejom a posypte rascou. Potom ho dajte piecť do predhriatej rúry pri teplote 200 °C na cca 20 až 25 minút. Sušené paradajky pokrájajte na malé kúsky, koriander nakrájajte nadrobno. Vo veľkej miske zmiešajte uvarenú ryžu, upečený karfiol, paradajky, listy šalátu a koriander. Nakoniec všetko osoľte a okoreňte podľa vašej chuti.